Tag pulsen på jeres naboskab

Brug Heynabo! til at få bedre indsigt i beboernes ønsker, forventninger og adfærd. Vores Dashboard giver jer et overblik.

Kommer i 2023

Mål det, der betyder noget

Der er mange måder at måle ting på. Nogle målinger foregår automatisk, eller bygger på beboernes adfærd. Andre målinger er skemalagte og forudsætter en reaktion fra beboeren. Her er lidt eksempler på, hvordan vi arbejder med målinger og afstemninger.

Hvordan bruges ting?

Hvilke ressourcer er populære? Skal I oprette flere gæsteværelser? Kommer folk til fællesspisning? Ved at visualisere brugernes adfærd kan vi give dig et hurtigt overblik over beboernes hverdag.

Hvem tager initiativ?

NaboScore er en indikator af hvilke brugere gør mest for fællesskabet. Det giver dig et indblik i hvem der kan øge involvering, men kan også være med til at identificere mønstre i forhold til beboernes profil.

Hvordan går det?

Må beboernes tilfredshed. Kan sendes til grupper af beboere, eller afvikles automatisk baseret på beboerens adfærd. På denne måde kan du spørge ind til specifikke arrangementer eller bookinger.

Tager du den rigtige beslutning?

Brug Heynabo! til afstemninger, og styrk beboerdemokratiet. Lad naboer prioritere nye tiltag eller selv foreslå forbedringer. Stil et budget til rådighed som frigives når en idé bliver vedtaget.

Vil du vide mere?

Så kontakt Martin på tlf. 4291 4032 eller martin@heynabo.com

Vil du prøve?

Vi vil gerne vise dig Heynabo! Enten kan du booke et møde med Marie eller Martin, eller også kan du få adgang til en demo som du selv kan teste.

Book en online demo (1:1)