Er deleøkonomi bullshit?
Forudsætningen for ægte deling er tillid, og uden det fundament, bliver forretningsmodellen blot udlejning via daglejere. Vores tilgang til deleøkonomi er, at det er muligt hvis der er tillid. Og den tillid bygger vi, når vi skaber relationer mellem mennesker der bor sammen.
Lad beboerne booke ressourcer
Der er mange fordele ved at naboer deler ressourcer og genstande med hinanden. Det kan bidrage til at skabe et tættere fællesskab, en højere levestandard og en mere bæredygtig livsstil. Uanset hvilken opskrift du vil anvende, så understøttes den af vores bookingsystem.
De tre primære måder at dele på:
Lad den enkelte beboer låne eller leje sine ting ud til fællesskabet.
Foreningen stiller sine ressourcer til rådighed - f.eks. gæsteværelser.
Ejeren tilbyder en række ressourcer til beboerne - f.eks. parkering eller nyttehaver.
Hvad booker folk i Heynabo?
Mere om bookingerVærktøj
Parkering
Arbejde
Lokaler
Fritid
Hjælp
Gæsteværelser
Transport
Meget, meget mere
Modtag betalinger.
Eller gør det gratis.
Lad os håndtere jeres betalinger - enten via betalingskort eller beboerregnskab. Der er mulighed for at indstille bookingens pris, depositum og klargøringsgebyr. Systemet understøtter også differentierede priser i forhold til brugertype eller hvad bookingen skal anvendes til.
Mere om betalingerFordele ved at dele
Giv beboerne mulighed for adgang til det liv de drømmer om. Det giver loyalitet.
Tjen penge på udlejning. Og mål hvad der virker.
Saml beboerne omkring begivenheder eller ressourcer. Det giver fællesskab.
Vil du prøve?
Vi vil gerne vise dig Heynabo! Enten kan du booke et møde med Marie eller Martin, eller også kan du få adgang til en demo som du selv kan teste.
En af de største fordele ved at dele er, at det kan reducere omkostningerne for alle involverede parter. For eksempel kan naboer dele haveudstyr, værktøj, sportsudstyr og køkkenudstyr, så de ikke behøver at købe det hele selv. Dette kan spare penge, og det kan også reducere mængden af affald, der genereres, ved at have flere personer, der deler en genstand i stedet for at alle køber deres egen.
Desuden kan deling også bidrage til at reducere belastningen på miljøet. Når naboer deler ressourcer, reducerer de behovet for at producere nye varer, hvilket igen reducerer udledningerne, der er forbundet med produktion, transport og affaldshåndtering. Dette kan bidrage til at bevare naturressourcerne og reducere udledningen af klimagasser. Når naboer deler, kan det også bidrage til at skabe et tættere fællesskab. Det kan føre til øget tillid og samarbejde mellem naboer, hvilket kan være nyttigt i en række situationer. For eksempel kan naboer, der kender hinanden og har et godt forhold, være mere tilbøjelige til at hjælpe hinanden i en nødsituation eller ved mindre udfordringer i hverdagen.
Endelig kan deling også være en måde at lære nye færdigheder og få adgang til forskellige kulturelle oplevelser. For eksempel kan naboer dele opskrifter, lære hinanden at spille et musikinstrument eller at strikke eller arrangere en kulturel udveksling.
Alt i alt er der mange fordele ved, at naboer deler ressourcer og genstande med hinanden. Det kan bidrage til at reducere omkostningerne, bevare naturressourcerne, skabe et tættere fællesskab og give adgang til nye oplevelser og færdigheder.