Et forspring til jeres ejendomme

Hvis du er ejendomsudvikler kan Heynabo! hjælpe med at forbedre kommunikationen med beboere, øge driftseffektiviteten, højne kundeoplevelsen og forbedre jeres dataindsamling og -analyse.

Men det stærkeste ved Heynabo! er de fællesskaber vi er med til at etablere blandt beboerne.

Er fællesskab virkelig så vigtigt?

Ikke altid. Men spørger du beboerne vil størstedelen af dem svare, at fællesskabet er en afgørende faktor for, at de bliver boende hvor de bor. Et stærkt fællesskab kan altså øge jeres fastholdelse og gøre jeres ejendomme til populære steder at bo.

Start inden beboerne flytter ind

Med Heynabo! har du mulighed for at starte fællesskabet op lang tid inden byggeriet er færdigt. Det betyder at du kan involvere beboerne i en række processer omkring værdier, tilblivelse af fællesområder og forventningsafstemning. Det betyder også at du kan benytte Heynabo! til vigtige oplysninger, bookning af indflytning eller indsamling af ønsker til deres kommende hjem.

Nem håndtering af fejl og mangler

Beboere kan selv indberette fejl og mangler. Henvendelserne ender i et overskueligt dashboard hvor administratorer kan opdatere status, stille uddybende spørgsmål og delegere opgaver til andre brugere. Indberetninger vedr. offentlige områder er synlige for alle beboere, så de kan se om en fejl er registreret.

Overdragelse til forening eller repræsentation

Når tiden kommer til at ejendommen skal overdrages eller en beboerrepræsentation skal etableres, så understøtter Heynabo! dette. Og vi sikrer at den kommende bestyrelses arbejde foregår i et sikkert miljø der overholder GDPR.

Jeres ejendom skal have jeres design.

Du har brugt en masse kræfter på at skabe et brand der afspejler projektet. Det skal selvfølgelig gå igen i beboerens digitale oplevelse. Heynabo! kan modificeres så det passer til jer.

En fjernbetjening til det
21. århundredes ejendom

Simpel håndtering af indberetninger

Lejere kan hurtigt indberette fejl eller mangler, og du får et overblik.

Mål hvad der virker

Send spørgeskemaer, tilfredshedsundersøgelser og afstemninger.

Nemmere onboarding

Sørg for at nye beboere får de oplysninger de behøver. Få dem godt i gang, både praktisk og kulturelt.

Stærkere fællesskab = Loyale beboere

Styrk det sociale fællesskab gennem aktiviteter, grupper, og matchmaking.

Adgang til booking

Lad beboerne booke lokaler, services og delte ressourcer. Få et overblik over, om der skal bygges en sauna mere.

Hurtig kommunikation på beboerens præmisser

Chat, Opslag, Påbud. Alt sammen i beboerens lomme.

Vil du prøve?

Vi vil gerne vise dig Heynabo! Enten kan du booke et møde med Marie eller Martin, eller også kan du få adgang til en demo som du selv kan teste.

Book en online demo (1:1)