En strømlinet og effektiv ejendom

Hvis du arbejder med administration af ejendomme, kan Heynabo! bidrage til en mere effektiv, sikker og lønsom ejendomsadministration. Vi hjælper dig med at få bedre kontrol over dine ejendomme, kommunikere bedre med lejerne og forbedre din dataanalyse og rapportering.

Vil du vide mere?

Så kontakt Martin på tlf. 4291 4032 eller martin@heynabo.com

Fordele for administratorer

Heynabo! til administratorer giver en række fordele for både beboere, bestyrelse, og administrator.

Indberetninger og sagshåndtering

Brug vores Driftscenter til at håndtere sager eller sende påbud.

Selvbetjening og vejledning

Hjælp beboerne med at hjælpe sig selv. Brug f.eks. vores filbibliotek, eller send vigtige oplysninger på rette tidspunkt.

Styr på bestyrelsen

Giv bestyrelsen den hjælp de behøver til at overholde GDPR og planlægge deres opgaver.

Kommunikation med beboere

Send beskeder til beboere, husstande, opgange, grupper... eller til hele ejendommen.

Håndtering af ressourcer og bookinger

Hjælp foreningen med at håndtere deres deleøkonomi og opkræve betaling.

Nem adgang for samarbejdspartnere

Inviter jeres samarbejdspartnere indenfor - f.eks. rengøring, vicevært eller andre.

1. Effektivisering af processer:

Heynabo! kan hjælpe med at automatisere mange af de opgaver, der normalt tager tid og kræfter. Det kan eksempelvis være udlejningsprocessen, vedligeholdelse af ejendomme, kommunikation med lejere eller håndtering af betalinger. Ved at automatisere disse opgaver kan du spare tid og reducere risikoen for menneskelige fejl.

2. Bedre overblik og kontrol:

Heynabo! kan give dig et bedre overblik over dine ejendomme, lejere og betalinger. Vi kan hjælpe dig med at planlægge vedligeholdelsesarbejde, holde styr på udlejningsprocessen og sikre, at beboerne har adgang til de oplysninger de behøver

3. Forbedret kommunikation

Heynabo! kan hjælpe med at forbedre kommunikationen med lejere, håndtere serviceanmodninger og informere om vigtige meddelelser. Det kan spare tid, reducere risikoen for misforståelser og skabe en bedre kundeoplevelse for lejerne.

4. Bedre dataanalyse og rapportering

Heynabo! kan også give dig bedre dataanalyse og rapporteringsmuligheder. Du kan eksempelvis analysere hvordan beboerne skaber fællesskab, se hvilke ejendomme der performer bedst, og hvor bygningsejer skal fokusere sine ressourcer for at maksimere afkast.

5. Øget Sikkerhed

Heynabo! kan også bidrage til øget sikkerhed. Det kan eksempelvis være ved at sikre at betalinger bliver behandlet på en sikker måde, eller ved at opbevare vigtige dokumenter på en sikker måde. Særligt for bestyrelser er GDPR og compliance ofte svære at finde rundt i. Heynabo! sikrer, at der er styr på dette.

Vil du prøve?

Vi vil gerne vise dig Heynabo! Enten kan du booke et møde med Marie eller Martin, eller også kan du få adgang til en demo som du selv kan teste.

Book en online demo (1:1)