Vi er naboer

Vi er et lille hold som alle tror på en fremtid hvor vi deler mere, har stærkere fællesskaber, og i det hele taget lever klogere. Vi bor på vidt forskellige måder, men de ting vi har behov for at understøtte er ret ens. Derfor har vi lavet Heynabo!

Vores principper

Dit er dit

Vi er trætte af at vores data og opmærksomhed bliver solgt. Opmærksomhedsøkonomien har ikke gjort noget godt for mennesker, og vi vil gerne lave et alternativ. Vores servere ligger indenfor EU, og vi benytter ikke services der videregiver din data eller bruger den til kommercielle formål.

Vi skal passe på vores planet

Alt hvad vi gør skal påvirke miljøet så lidt som muligt. Det betyder både at vores løsning skal understøtte deling frem for forbrug. Det betyder også at vi benytter det grønneste datacenter i verden, og at vi selv benytter offentlig transport så meget som muligt.

Vi er åbne. I er vores ejere.

Heynabo! bliver til i samarbejde med jer, og er jeres platform. Det er jer der er med til at bestemme hvad vi skal fokusere på, og hvordan det skal finansieres. Vi vil være åbne og ærlige, men indimellem falder vi i. Da er det jeres opgave at holde os til ilden.